Menu Close

U prostorima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je konferencija za medije u sklopu projekta “Ruka podrške”

Ruka Podrške Koprivnica- konferencija za medije u sklopu projekta "Ruka podrške".

8. 11. 2018. U prostorima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je konferencija za medije u sklopu projekta “Ruka podrške”

Na konferenciji je predstavljeno 30 žena – članica ciljane grupe koje su 1.11.2018. započele s radom na projektu.
Prisutnima su se obratili ispred nositelja projekta predsjednica Kluba za starije osobe „Mariška“ Valentina Čadavec i voditelj projekta Marko Gregur te predstavnici partnera, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, predstojnica Područnog ureda Križevci, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Vesna Kuterovac i ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica, Danijel Rušak.
U sklopu Konferencije članicama ciljane grupe dodijeljena su uvjerenja o osposobljenosti za poslove njegovateljice, a uručile su ih ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, Maja Holek i predsjednica Kluba, Valentina Čadavec.
Projekt “Ruka podrške” financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a odobren je u iznosu od 4.978.646,23 kn bespovratnih sredstava za razdoblje od 30 mjeseci.